Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte Idrettsveteraner.com aksepterer du denne bruken.
Les mer
> Innlegg > HEI > NIV flytter til Ullevaal Stadion

NIV flytter til Ullevaal Stadion

NIV flytter til Ullevaal Stadion

18. NOVEMBER 2010:

NIV flyttet sin møte virksomhet fra Skøytemuseet på Frogner Stadion til kantinen i Norges Idrettsforbund på UIlevaal Stadion.

Det første møtet – 18. november 2010 – var et informasjonsmøte om VM på ski 2011 i Holmenkollen. Foredragsholder var Lasse Ottesen. Det første ordinære medlemsmøtet i nye lokaler ble holdt 6. september 2011. Foredragsholder var Svein Mollekleiv, Røde Kors.

I likhet med Frogner Stadion ligger også NIFs lokaler godt til rette for ulike kommunikasjonsmuligheter. Samtidig kunne NIF friste med lunsj til alle NIV-medlemmer foran møtene – og nærmere kontakt med særforbundene og NIFs ledelse var også medvirkende årsaker til flyttingen.