Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte Idrettsveteraner.com aksepterer du denne bruken.
Les mer
> Aktiviteter > SPORTSJOURNALISTPRIS > 2011: KJETIL KROKSÆTER

2011: KJETIL KROKSÆTER

 

Juryens begrunnelse for tildeling av NIV s sportsjournalistpris.

av NIV s sportsjournalistpris

«Kjetil Krogsæter har i en årrekke markert seg som en av de mest innsiktsfulle kommentatorer i norsk sportspresse.

Han har gode kunnskaper om norsk og internasjonal idrett og ser alltid idrettens plass i det totale samfunnsbildet. Adresseavisens nedslagsfelt har i mange tiår vært et av de viktigste områdene for norsk idrett – året rundt.

Krogsæter har med imponerende mot og faglig innsikt aldri vært redd for å utfordre sterke aktører som eksempelvis Rosenborg Ballklubb, skimiljøene i Midt-Norge og planleggere av arenautbyggingen i regionen. Det nasjonale perspektivet har han dessuten alltid hatt med i sine vurderinger.»