Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte Idrettsveteraner.com aksepterer du denne bruken.
Les mer
> Innlegg > HEI > Arthur (85) fanger NIV-historien

Arthur (85) fanger NIV-historien

Arthur (85) fanger NIV-historien

11. JUNI 2013:

NIVs populære hoff-fotograf Arthur S. Knutsen var i flittig aksjon under 25-årsmarkeringen på Oustøen Country Club. Tross fylte 85 år holder Arthur koken på beundringsverdig vis.

Arthur er sving på alle møter, reiser og arrangementer for å forevige NIVs historie. Arthur har vært NIV-medlem siden 1998 og har i alle år gjort en formidabel jobb. Hjertelig takk for innsatsen så langt, Arthur! (Foto: Lars Kolsrud)

Arthur er sving på alle møter, reiser og arrangementer for å forevige NIVs historie. Arthur har vært NIV-medlem siden 1998 og har i alle år gjort en formidabel jobb. Hjertelig takk for innsatsen så langt, Arthur! (Foto: Lars Kolsrud)