Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte Idrettsveteraner.com aksepterer du denne bruken.
Les mer
> Innlegg > HEI > Sommermøte på Ekeberg-restauranten 17. juni 2014

Sommermøte på Ekeberg-restauranten 17. juni 2014

Av ÅGE DALBY

 

 

– Hold av tirsdag 17. juni. Den dagen skal vi holde sommermøte med ledsagere på den nye og flotte Ekeberg-restauranten, sier Ellinor Allergoth (bildet).

Sammen med Unni Nicolaysen har hun ansvar for sommermøtet. NIVs festgeneraler vet hvordan medlemmene best skal trives.

– Vi har reservert selskapsavdelingen i andre etasje og vil få en fantastisk utsikt over Oslo by. Jeg håper riktig mange har anledning til å delta. Med ledsagere håper jeg at vi blir 80 personer, sier Ellinor.

Sammenkomsten begynner klokken 1100. Hver enkelt sørger selv for transport til Ekeberg-restauranten. – Trikken til Ljabru (linje 18 og 19) har stoppested ved Sjømannsskolen rett utenfor restauranten. Dessuten er det godt med parkeringsplasser for biler på området, sier Ellinor.

Møtet starter med oppkvikkende aperitiff. Deretter vil Ina Johannesen, administrerende direktør, holde foredrag om skulptur- og kulturminneparken i Ekeberg-skogen.

Christian Ringnes kjøpte Ekeberg-restauranten i 2003 og tok i 2011 initiativ til skulptur- og kulturminnepark gjennom C. Ludens Ringnes stiftelse. Parken ble gitt som en gave på 300 millioner kroner til Oslo kommune. Skulptur- og kulturminneparken ble åpnet 26. september 2013. En rekke kjente kunstnere er representert i den spesielle og flotte samlingen.

Etter foredraget serveres tre retters god lunsj med vin og kaffe.

– Etter middagen står medlemmene, som har lyst og er i form til det, fritt til å besøke skulptursamlingen på egenhånd. Det kan bli en fantastisk, fin dag i Ekeberg-åsen, sier Ellinor Allergoth.

Medlemmene betaler 450 kroner for hver person. Ytterligere informasjon vil bli gitt på senere tidspunkt – blant annet på NIVs nettsider.