Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte Idrettsveteraner.com aksepterer du denne bruken.
Les mer
> Årsmøter > BILDER: RAMMEN RUNDT ÅRSMØTET I TELENOR

BILDER: RAMMEN RUNDT ÅRSMØTET I TELENOR

RAMMEN RUNDT ÅRSMØTET I TELENOR

Fjorårets arrangement av årsmøtet i NRK fikk mange lovord – og årets ramme og innhold sto ikke noe tilbake for det. Noen har faktisk stilt seg spørsmålet: Hvordan skal dette kunne toppes for fremtidige årsmøter?

NIVs arrangementsutvalg, Per Wright, Berit Berthelsen og Andreas Morisbak hadde 3 forberedende møter der to meget hyggelige og konstruktive damer var Telenors sentrale representanter, Jon Fredrik Baksaas personlige assistent, Venche Hansegård og arrangementsansvarlig Randi Enebakk Due. Det var tydelig at de ville sette mye inn på god og profesjonell planlegging for at arrangementet skulle bli vellykket.

Og vellykket ble det til de grader!

Mottakelsen til årsmøtet var i et romslig rom der NIVs logo og betegnelse lyste mot en fra alle kanter – og der flere hyggelige servitører spaserte rundt og serverte kanapèer og alkoholfri drikke: Hyllebær blandet m/Sprite, Juice, Bris, samt fruktfat med oppskåret frukt.

H. M. Kongens folk hadde formidlet videre ønsket fra NIVs styre om at man gjerne så at han kom såpass tidlig at han kunne være til stede på minglingen i forkant av årsmøtet. Det gjorde han og så ut til å trives med det – og vi syntes det var svært hyggelig at ønsket ble oppfylt.

Selve årsmøtet fant sted en etasje ned i et flott auditorium, Auditorium Voice, med romslig tilpasning til forsamlingens størrelse.

Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas ønsket velkommen i fult OL-utstyr fra 1994 og holdt sin orientering om Telenors utvikling. (Se eget referat om dette).

Årsmøtemiddagen.

Middagen ble servert i den intime restauranten Vision. Forsamlingen ble benket rundt ulike bord – både runde og firkantede, lengre og kortere – der Berit Berthelsen hadde stått for plasseringen på tre reserverte bord mens vertskapet hadde ordnet resten.

Baksaas ønsket velkommen til bords og overlot ordet til kveldens toastmaster, Heine Totland, som sa litt om kveldens program før han introduserte Arthur S. Knudsen som hadde fått æren av å utbringe H.M. Kongens skål.

Meny kartet tilsa et måltid med utmerkede ingredienser – og la det være uttrykt med en gang – det smakte fortreffelig!

–        Forrett: Stekte kamskjell fra Frøya med soyasmør. Leiner; Riesling trocken «Handwerk», Tyskland 2013.

–        Hovedrett: Helstekt reinsdyr steik fra Røros med selleri crème, rosen kål og tranebærsaus. Graillot, Crozes Hermitage, Frankrike 2012.

–        Dessert: Mørk sjokolademousse med kokos congolaise og syltede bjørnebær.

Toastmaster Totland ville gjerne høre litt fra de to prisvinnerne, Anders Besseberg og Davy Wathne hvordan de følte og så på det å få sine respektive priser. Ingen av de to er skåret for tungebåndet, og begge la ut med spirituell innpakning hva både idretten og prisen hadde betydd for dem.

Etter hovedretten tok Totland av seg «toastmasterhatten» og konsernsjefen introduserte  det han betegnet som Telenors «husband», bandleder Heine Totland og hans Buddy band. Og hvilket band! Han hadde med seg to gitarister i tillegg til seg selv, en bassist, en trommeslager og to smellvakre synge- og vrikkedamer! Og hvilket « hei dundrandes»  50-talls rockeshow  vi fikk oppleve i de neste 20 minuttene! Vi var jo unge den gangen og husker både Buddy Holly og andre rockestjerner fra den tiden – og svingte oss vel også en del etter disse eggende tonene. Det var i hvert fall tydelig at den tilårskomne forsamlingen ble både oppildnet og begeistret, men kanskje også litt lettere forskrekket  da bassisten spillende klatret opp på bassen sin!

Stor takk til Heine og hans bandkamerater for et strålende show!

Davy Wathne ble introdusert til å takke for maten. Han sa ikke så mye om den, for alle var vel enige om at den var meget god, men den munnrappe TV-mannen holdt nærmest sin tredje tale for kvelden, (takket for prisen på årsmøtet, talte under middagen og altså etter maten), med morsomme innspill om opplevelser bl. a. fra OL i Sotsji.

Kvelden ble rundet av med kaffe avec og sjokoladekuler til – og da klokken passerte 22.30 tok styreleder Wright ordet og takket vertskapet for en i alle deler strålende aften.

Telenor hadde mobilisert en god del personer som sto for gjennomføring og servering på en ypperlig måte og NIV takker alle så mye for det.

Sist, men ikke minst, vil vi gjerne formidle en spesiell takk til fire sentrale personer i og for arrangementet: Venche Hansegård, Randi Enebakk Due, Anne Skogli og Heine Totland. Tusen takk!

Andreas Morisbak

 

FLOTT VELKOMST: NIV-medlemmene ble møtt av en flott «velkomstvegg» med logo og navn i Telenors bygg på Fornebu.

FESTHUMØR: Lars Kolsrud og Ann-Helen Bjørnstad hygger seg med alkoholfri velkomstdrink.

 

HOVEDPERSONER: HMK Harald, NIV-medlem nummer 1, blir flankert av NIV-leder Per Wright og Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas.

NIV-GAVE: Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas holdt et informativt innlegg om Telenor etter morsom entré i OL-utstyr fra 1994. Han ble belønnet av Håvard Lillegård med Tom A. Schankes imponerende idrettsleksikon i fire bind.

UT AV STYRET: Per Wright takket Unni Nicolaysen og Bjørn Tore Lie for vel utført arbeid over flere år i NIVs styre.

NYTT MEDLEM: Grethe Johansen får sine NIV-effekter av Per Wright.

NIVs ÆRESPRIS: Anders Besseberg mottar æresprisen av Berit Berthelsen.

GLADE VINNERE: Prisvinnerne Davy Wathne og Anders Besseberg sammen med HMK Harald og Jon Fredrik Baksaas.

 

DISKUSJON: Peder Lunde jr. i diskusjon med Laila Andresen og Kjell Emblem.

VENNER i 40 ÅR: Davy Wathne og Åge Dalby har vært venner og kolleger i over 40 år.

ORDETS MAKT: Hans B. Skaset har alltid hatt ordet i sin makt, og Rigmor Andresen lytter interessert.

HOLDER KOKEN: Bergljot Sandvik Johansen (92 år 27. januar 2015) holder koken på imponerende måte. Her i hyggelig samtale med Inger Ness.

FULL FART: Spreke Eva Berge ble inspirert av Heine Totlands Buddy Holly-show og bød spontant opp en lettere forskremt Tor Berg til dans. Odd Berg i bakgrunnen slapp unna.

ROLIG SAMTALE: Elisabeth Seeberg og Peer H. Staff hadde mye å snakke om.

TANKEFULLE MENN: Ola Wærhaug og Harald Torhaug samler gode inntrykk.

FESTSTEMNING: Artisten Heine Totland skapte skyhøy feststemning med sitt fremragende band og gamle Buddy Holly-låter. Topp underholdning for alle!

70 ÅR: Tore Berger fra Gullfireren fylte 70 år dagen etter årsmøtet – og tok selvfølgelig i mot NIV-vennenes gratulasjoner.

FORNØYD: Rolf Gunnar Haagensen, Trude Halvorsen og Lars Petter Hegglund hygget seg under årsmøtemiddagen.

SOLIDE ERFARINGER: Rolf Nyhus, Knut Johannesen og Jon Fredrik Baksaas har mange års erfaring og nok å diskutere.