Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte Idrettsveteraner.com aksepterer du denne bruken.
Les mer
> Aktiviteter > NIVS ÆRESPRIS > 2015: Daimi Akin

2015: Daimi Akin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daimi Akin har hatt en lang, omfattende og suksessrik virksomhet innenfor kickboksing. Han startet som utøver, etablerte klubben Fighter Kickboxingsklubb og fortsatte som trener og leder for denne klubben i mange år. Daimi har skapt et toppidrettsmiljø for kickboksing i klubben og på landslaget. Gjennom mange år er det frambrakt stadig nye topputøvere av begge kjønn som har oppnådd svært gode internasjonale resultater. Hans evne til å motivere både jenter og gutter til topp ytelse blir framhevet.

Fra 2001, når han tok over som landslagstrener i fullkontakt, har hans utøvere vunnet 54 medaljer i VM/EM (22-17-15) og 6 medaljer i Combat Games (3-3-0) som er kampsportens svar på OL.

Akin har vært innstilt som årets trener på Idrettsgallaen i 2010 og 2013.

Han mottok Oslo Idrettskrets hederspris i 2013. Oslo Idrettskrets uttaler at Akin er en usedvanelig positiv og glad idrettsleder som alltid stiller opp på skoleidrettsdager, idrettsfestivaler eller andre forbindelser hvor idrettsfellesskapet ber om en innsats fra særidrettene.